Geplaatst door op 26 jan, 2019 in Jan (Solo) |

Date/Time
Date(s) - 26 jan 2019
20:00

Location
Kerk tussen de dijken

Category(ies)


Nieuwjaarsconcert Brassband Blaast de Bazuin

Egon Kracht en Noortje Braat werden als onze gasten aangekondigd. Wegens privé omstandigheden kunnen zij jammer genoeg niet aanwezig zijn. Fijn dat wij in Jan de Vries een zeer waardige vervanger hebben gevonden. Hij was in de rol van Van Haren ook een van de prominente artiesten in de voorstelling Altyd Seumer.

Jan de Vries, voor velen een bekend, is muzikant/liedjesschrijver uit Oude Bildtzijl die eigen muziek schrijft en zingt in de Bildtse taal/dialect. Zelf zegt Jan daarover “Mijn liedjes zijn voornamelijk zielenroerselen over het lief en leed van mijzelf en dat van anderen. Soms op waarheid gebaseerd en soms fictief”. Verder is Jan de Vries bekend als muzikant van deFeetwarmers en samenwerking met andere artiesten zoals Gurbe Douwstra.

In de winter na Altyd Seumer kan ook een samenwerking met Jan de Vries niets anders betekenen dan een concert vol muzikale pareltjes. Naast eigen werk valt er ook muziek te genieten vanuit Altyd Seumer.
Brassband Blaast de Bazuin nodigt dan ook iedereen nogmaals van harte uit op zaterdag 26 januari 2019 om 20.00 uur in de Kerk tussen de Dijken te Nij Altoenae. De entree bedraagt € 6,- (t/m 16 jaar gratis). Depresentatie van de avond is in handen van het artistieke duo Loet Hin en Hinke Leistra.
In de pauze houden we een verloting met mooie prijzen.

We ontmoeten jullie graag op deze muzikale winteravond met een vleugje Altyd Seumer!