Nijs

« Naar Home

Nieuwe datum Papagenohuis Lemmer

Er is een nieuwe datum voor het concert in het Papagenohuis Friesland in Lemmer dat eerder werd afgelast. Het wordt zaterdagavond 21 september. Kom langs, het wordt zeker gezellig!

Papageno huis (Jan Solo) GEANNULEERD!!

HELAAS IS DIT OPTREDEN VANWEGE ORGANISATORISCHE PROBLEMEN GEANNULEERD
NIEUWE DATUM VOLGT WAARSCHIJNLIJK DIT NAJAAR

Zaterdag 25 mei speel ik in de mooie locatie van het Papagenohuis Fryslân in Lemmer. Een avond vol met mooie (luister)liedjes. Liedjes veelal van eigen hand, gezongen in het Bildts, Fries of Engels. Maar, er zullen ook nog wel een aantal uit mijn JJ Cale in het Bildts project voorbij komen. Kom langs en laat je verrassen!
https://www.papagenohuisfryslan.nl/agenda/jan-de-vries-friese-singer-songwriter-uit-het-bildt

 

Laatste Keel optreden!

DE LAATSTE X KEEL, IN DE KOORNBEURS!
Onder de naam KEEL heb ik samen met bassist Ruben Bus de afgelopen 3 jaar de nodige optredens gedaan met het project “J.J. Cale in ’t Bildts”. Erg leuk om te doen en het werd nog leuker toen ook drummer Germ Dikland bij ons aanschoof. Maar ja, niks is voor eeuwig en ook aan dit feestje komt dus een eind.
Maar… niet getreurd, want onder mijn eigen naam gaan we ook als band verder en de mooiste J.J. Cale nummers blijven nog wel even op de setlijst staan.
Dus wees d’r bij en kom deze laatste keer met ons vieren in Theater de Koornbeurs! We spelen een set met J.J. Cale vertolkingen en een set met eigen nummers en veel nieuw materiaal. Hopelijk tot 4 februari!
Bestel je kaarten:
https://www.theaterdekoornbeurs.nl/…/1002…/keel/10220606
Eerst even luisteren? Klik op de link hieronder
https://open.spotify.com/album/38ebxFMgs6sIri8xy5IurZ…

Theatertoer Gurbe 70!!

Zaterdag 13 januari starten we met de theatertoer van Gurbe Douwstra.

Samen met Bonne van der Wal op Bas en Gurbe op gitaar natuurlijk draag ik bij met gitaar, accordeon, dobro, mandoline en mondharmonica. Een mooi programma is het geworden met anekdotes en verhalen, maar vooral met heel veel mooie muziek!
Na de vele repetities en voorbereidingen zijn we er klaar voor en we hebben er heel veel zin in!

Kom je ook langs?
Kijk in de agenda voor de speeldata of op www.gurbedouwstra.frl voor  meer informatie